La meva relació amb la vibració de les plantes m’ha portat al camí del coneixement dels olis essencials de Young Living. És per això, que la inspiració d’imperimentar amb l’osmosi energètica de les plantes no és tan sols mitjançant els instruments sinó que aquestes essències m’han fet prendre un viatge transformador amb l’interconnexió íntima amb la intel·ligència de la natura.

Amb la Dilruba i el Taus, instruments de la pràctica de Naad Yoga ( ioga del so) i d’origen hindú, representen melodies delicades entorn als Raags. El Rag en sàncrit significa “estat d’ànim”, el que li dona un caràcter específic emocional  i totes les notes es relacionen i depenen unes de les altres i s’equilibren de tal forma que creen un petit univers. Es designa una nota amb la que s’inicia la melodia, una nota principal. Cada nota representa una emoció i que alhora connecta amb la nota aromàtica d’un determinat oli essencial. La nota de les essències, és un tipus d’escala similar utilitzada amb els Raags que t’ajuda a connectar en el camp d’energia de les plantes i de l’entorn natural que t’envolta i al que pertanys. El nostre cos és un instrument que necessita ser afinat i sona! Sí, sona!

En aquest apartat, t’aniré explicant els diferents essències emocionals que t’ajudaran a despertar la teva creativitat i passió per la vida!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *